Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Postet d.2014-10-20 af Kim Schulz
Chilifan har efterhånden en del år på bagen, og nogle af de artikler og anmeldelser der ligger på siden bærer også præg heraf.
Det vil vi gerne gøre noget ved.
Læs mere her
Postet d.2013-02-21 af Kim Schulz
Vi havde den 19-21. Februar et større servernedbrud der betød at chilifan.dk var nede i den periode. Vi fik heldigvis genskabt al data fra vores backup og siden burde således virke som normalt igen.
Læs mere her
Postet d.2012-09-14 af bjarne
Tak for den store opbakning til Chilifestival 2012, det var dejligt!

Vi har stadig nogle af vores flotte festival T-shirts. Hele overskuddet fra salget går ubeskåret til næste års festival.

Se mere på:
festival siden
Læs mere her
Postet d.2012-09-14 af Kim Schulz
Traditionen tro holder Gartneri Toftegaard ved Køge en Chili Smage festival og i år sker det den 15. September fra kl 13-16.
Programmet er spækket med spændende indslag og der er god mulighed for at få sved på panden.
Læs mere her
Postet d.2011-10-15 af Kim Schulz
Efter megen rod med afstemninger der blev rykket, billeder som pludselig manglede i afstemningen og stor forvirring om hvor der egenligt skulle stemmes henne, ja så er det nu lykkes os at finde frem til vinderen af dette års chilifan.dk foto konkurrence.
Læs mere her
Postet d.2011-07-13 af Kim Schulz
Har du nogle flotte chili planter, en lækker chili ret eller måske det vildeste chili-tøj, så tag et billede af det og deltag i vores foto konkurrence 2011.
Vinderen vil blive annonceret på chilifestivallen den 10. September, så der er god tid til at finde det rette motiv.
Læs mere her
Postet d.2010-11-10 af Kim Schulz
DR P1 har inviteret Lene Tvedegaard fra Gartneri Toftegaard ind i studiet med chili planter, og studie værten har indvilget i at stille op til smagning af de forskellige sorter.Det bliver helt sikkert underholdende! Som lyttere kan I ringe ind med spørgsmål som jeg glæder mig rigtig meget til at besvare. Der kommer små chili tips til julemaden selvfølgelig, en hel times snak og musik om chili.
Læs mere her
Postet d.2009-11-06 af Kim Schulz
Sæt allerede nu kryds i kalenderen Søndag den 26. September 2010. Der afholder chilifan.dk i samarbejde med Bjarnes frø og planter Chilifan Chili festival 2010. Der vil være mulighed for at høre foredrag om Chilier, købe chili frø, snakke med chili sauce forhandlere/producenter, smage forskellige chiliting, konkurrencer og meget meget mere. Hold øje med forummet hvor der løbende vil blive diskuteret mere om eventen.
Læs mere her
Nyhedsarkiv»